post

Centrum Warszawy, plac Bankowy, klimatyczna restauracja z polskimi specjałami, a od teraz również z pysznymi, europejskimi śniadaniami! Codziennie, od godziny 9., zapraszamy na angielskie, francuskie lub włoskie rozpoczęcie dnia. Do tego zaproponujemy Wam aromatyczną kawę lub co tylko lubicie pić do śniadania.
Jeżeli wybierzecie wersję angielską, zjecie jajecznicę z dwóch jaj, boczek wędzony, fasolkę, frankfurterki, brązową pieczarkę oraz pieczywo własnego wypieku. Fani włoskich smaków otrzymają pyszne spianata piccante i prosciutto z rukolą, a także oliwki, suszone pomidory, oliwę z oliwek, kapary i obowiązkowo ciabattę własnego wypieku. Francuskie śniadanie to 2 rodzaje sera, ricotta z granolą, konfitura owocowa (własnej produkcji), fig, masło i aromatyczną bagietkę.
Wszystkie śniadania serwowane są pod marką Farina Bistro, które uzupełniło stałą ofertę restauracji „U Kucharzy w Arsenale”. W porze lunchu, a także wieczorem, zapraszamy również na włoskie makarony, sałatki i pizzę neapolitańską. Do zobaczenia!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *