Duszone poliki wołowe Duszone poliki wołowe 64 z puree truflowym i sosem z czerwonego wina Beef cheeks served with truffle puree and red wine sauce
Pieczony filet z łososia Pieczony filet z łososia 58 marynowany w mango, podawany z pomidorkami i szpinakiem Baked salmon marinated in mango, served with tomatoes and spinach
Pieczony filet z sandacza Pieczony filet z sandacza 65 podany z blanszowanym szpinakiem i puree ziemniaczanym Baked zander fillet, served with blanched spinach and potatoes puree
Wątróbka cielęca Wątróbka cielęca 59 smażona ze śliwkami węgierkami i podlana śliwowicą Veal liver fried with plums and Slivovitz vodka
Sztuka mięsa Sztuka mięsa 67 gotowana w bulionie sztuka mięsa wołowego, podawana z warzywami, puree ziemniaczanym i sosem chrzanowym Boiled in broth braised beef, served with vegetables, puree and horseradish sauce
Gołąbki z cielęciną Gołąbki z cielęciną 42 Gołąbki faszerowane cilęciną i ryżem, podawane z sosem pomidorowym stuffed cabbage with veal and rice served with tomato sauce
Pstrąg tęczowy Pstrąg tęczowy 52 smażony filet z pstrąga tęczowego, z groszkiem cukrowym i masłem ziołowym fried rainbow trout served with sweet peas and herbal butter
Kaczka pieczona Kaczka pieczona 89 podawana z włoskimi kopytkami gnocchi, karmelizowanymi jabłkami i sosem śliwkowym Roasted duck, served with gnocchi, carmelized apples and plum sauce
Pieczone udo z gęsi Pieczone udo z gęsi 80 podawane z kluskami leniwymi, burakami i wiśniami Roasted goose leg, served with cottage cheese dumplings, beetroots and cherries
Duszony schab w sosie z podgrzybków Duszony schab w sosie z podgrzybków 57 podawany z puree truflowym, i sałatką winegret Pork loin stewed with truffle puree and vinegret salad